
Mēs jums pastāstīsim, kā ļoti ātri var pagatavot plovu, pateicoties kādam atjautīgam kulinārijas trikam!
Patiesībā noslēpums ir ļoti vienkāršs – ierastās gaļas vietā šajā receptē izmantot malto gaļu. Šī plova recepte ar malto gaļu būs īsts palīgs, kad vēlaties garšīgas un sātīgas pusdienas, bet nav laika to gatavot. Aromātisko plovu ar malto gaļu var pagatavot tikai 30 minūšu laikā.
Bet ir svarīgi ievērot “soli pa solim”, tāpēc uzmanīgi lasiet pagatavošanas instrukciju!
Izpildi šo testu!
Sastāvdaļas:
Maltā gaļa (var izmantot jebkādu – to, kas jūsu ģimenei vislabāk garšo) – 600 grami
Burkāns – 1 gab. (vidēji liels)
Sīpols – 1 gab. (liels)
Gatavošu visu vasaru, kamēr bietes nebeigsies. Satriecoši garda uzkoda pie gaļas
Ķiploku daiviņas – 2 gab.
Rīsi – 400 grami
Augu eļļa – 3 ēdamkarotes
Verdošs ūdens – 600 ml
Sāls, pipari, citas garšvielas – pēc garšas
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- Vīra Rūdolfa radinieki uzradās bez brīdinājuma: “Mēs padzīvosim pie jums nedēļu” – lūk, kas notika tālāk
- Večuks pie veikala ”Depo” man katru dienu dāvināja margrietiņu- vēlāk piebrauca limuzīns un šoferis man pasniedza dīvainu paciņu
- “Šie salāti ir pārāk lēti viesiem”: vīra māsai nepatika mans svētku galds, bet viņa nezināja kas stāv dāvanā zem eglītes
- Modris mani nosauca par “izēdāju” ‒ kāda bija summa uz Rimi čeka, kas izraisīja nesaskaņas un gala risinājums
- Irēna (52) ielūdza uz vakariņām kavalieri, bet kunga sastrādātais spieda viņu jau pēc brīža izlikt pa durvīm
- Ielaidu dzīvot māsu ar ģimeni savā Rīgas centra dzīvoklī, tomēr drīz vien saņēmu kaimiņu sūdzības; skaidroju gūtās mācības un situāciju








